In deze rubriek vindt u onze poppen en  poppenkastpoppen. Een aantal van deze handpoppen hebben een houten hoofd en houten voeten.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Nieuw! Een mooie zachte pop van Egmont Toys. Deze lieve pop, Layla is 32 cm en de kleertjes kunnen aan en uit. De pop kan ook worden uitgewassen, bij voorkeur met de hand. ..
Nieuw! Een mooie zachte pop van Egmont Toys. Deze lieve pop, Barbara is 32 cm en de kleertjes kunnen aan en uit. De pop kan ook worden uitgewassen, bij voorkeur met de hand.   ..
Kikker handpop Leuke handpop vooral bij het voorlezen van boeken spreekt de kikker voor kinderen enorm aan! 22 cm groot. ..
Speelhandschoen papegaai. De handpop papegaai daagt het kind uit om na te praten en zo activeert u de spraak of uitbreiding van de woordenschat! 22 cm. groot. ..
Nieuw! Muis, handpop van Beleduc. Als u uw hand in de handschoen stopt komt de muis tot leven! Leuk ter ondersteuning van verhaaltjes,versjes, boeken, spelletjes enz. Stimuleert de taal zowel passief als actief. Aanrader voor dagverblijven,peuterspeelzalen en basisscholen! Leuk in combinatie met de poes-handschoen. formaat:22 cm. ..
Nieuw! Panjoo, de haas handpop. Altijd een leuk cadeau Panjoo,de haas handpop!.Kinderen vinden poppenkastspelen heel gezellig en zij leven zich helemaal in! Beleduc is een producent die van oorspong komt uit de branche 'kinderdagverblijven'. Daarom zijn alle producten ook zeer goed getest op deze doelgroep. Een succesreeks is de uitgebreide collectie speelhandschoenen. Deze handschoenen zijn goed voor uren speelplezier en zeer goed voor de communicatie met de kinderen. De handschoenen zijn ook goed te gebruiken tijdens het voorlezen van kinderboeken. Stimuleert de passieve en acti..
Beleduc handpop poes om poppenkast te spelen.   Beleduc is een producent die van oorspong komt uit de branche 'kinderdagverblijven'. Daarom zijn alle producten ook zeer goed getest op deze doelgroep. Een succesreeks is de uitgebreide collectie speelhandschoenen. Deze handschoenen zijn goed voor uren speelplezier en zeer goed voor de communicatie met de kinderen. De handschoenen zijn ook goed te gebruiken tijdens het voorlezen van kinderboeken. Stimuleert de passieve en actieve taal. Door de beweging van de vingers gaan de pootjes bewegen.Leuk in combinatie met de han..
Spin handpop om poppenkast mee te spelen. Beleduc is een producent die van oorspong komt uit de branche 'kinderdagverblijven'. Daarom zijn alle producten ook zeer goed getest op deze doelgroep. Een succesreeks is de uitgebreide collectie speelhandschoenen. Deze handschoenen zijn goed voor uren speelplezier en zeer goed voor de communicatie met de kinderen. De handschoenen zijn ook goed te gebruiken tijdens het voorlezen van kinderboeken. Stimuleert de passieve en actieve taal. Pootjes bewegen doordat het kind of ouder de vingers bewegen. ..
Nieuw!..lieveheersbeestje-handpop.   Met deze handpop spelen de kinderen erg graag poppenkast. Het lieveheersbeestje is zacht van stof en komt tot leven als je je hand erin stopt! Beleduc is een producent die van oorspong komt uit de branche 'kinderdagverblijven'. Daarom zijn alle producten ook zeer goed getest op deze doelgroep. Een succesreeks is de uitgebreide collectie speelhandschoenen. Deze handschoenen zijn goed voor uren speelplezier en zeer goed voor de communicatie met de kinderen. De handschoenen zijn ook goed te gebruiken tijdens het voorlezen van kinderboeken.Sti..
Degelijke poppenkastpop met houten hoofd en poten. Lengte: 40 cm. Nu van € 17,50 voor € 12,50!! Bambino Toys - hét internetadres voor uw houten speelgoed ..
Degelijke poppenkastpop met houten hoofd en poten. Lengte: 40 cm. Nu van € 17,50 voor € 12,50!! Bambino Toys - hét internetadres voor uw houten speelgoed ..
Poppenkastpop Noorman. Lengte: 31,5 cm. Van € 15,00 voor € 10,00!! Bambino Toys - hét internetadres voor uw houten speelgoed ..