In deze rubriek vindt u onze poppen en  poppenkastpoppen. Een aantal van deze handpoppen hebben een houten hoofd en houten voeten.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Nieuw! Een mooie zachte pop van Egmont Toys. Deze lieve pop, Layla is 32 cm en de kleertjes kunnen aan en uit. De pop kan ook worden uitgewassen, bij voorkeur met de hand. ..
Deze zachte knuffelmuis Twiggy is heel aandoenlijk. Wasbaar bij voorkeur met de hand. ..
Nieuw! Lief stoffen knuffelmuisje met muziek. Twiggy musical is een knuffelmuisje van 28 cm. met een muziekdoosje. Trekt u aan het puntje van het  staartje dan hoort u een  mooi muziekje . Twiggy het muisje is uitwasbaar, liefst met de handwas. ..
Nieuw! Zachte knuffelhaas, Niels, van Egmont Toys. Dit zachte knuffelhaasje is heel aandoenlijk en gemakkelijk hanteerbaar. Hij is 40 cm.en kan worden gewassen, bij voorkeur met de handwas.   ..
Nieuw! Een mooie zachte pop van Egmont Toys. Deze lieve pop, Barbara is 32 cm en de kleertjes kunnen aan en uit. De pop kan ook worden uitgewassen, bij voorkeur met de hand.   ..
Nieuw! Zachte pop van textiel. Kinderen zijn dol op deze lieve, zachte pop die ze gemakkelijk kunnen meenemen. De kleertjes kunnen uit en aan en de pop mag in de was,bij voorkeur met de hand.Zij draagt een echt tasje. De pop van Egmont Toys is 40 cm. ..
Kikker handpop Leuke handpop vooral bij het voorlezen van boeken spreekt de kikker voor kinderen enorm aan! 22 cm groot. ..
De kikkerkoning. Deze speelhandschoen kikkerkoning komt tot leven en is heel nuttig bij het voorlezen van boeken. 22 cm. groot. ..
Speelhandschoen papegaai. De handpop papegaai daagt het kind uit om na te praten en zo activeert u de spraak of uitbreiding van de woordenschat! 22 cm. groot. ..
Nieuw! Muis, handpop van Beleduc. Als u uw hand in de handschoen stopt komt de muis tot leven! Leuk ter ondersteuning van verhaaltjes,versjes, boeken, spelletjes enz. Stimuleert de taal zowel passief als actief. Aanrader voor dagverblijven,peuterspeelzalen en basisscholen! Leuk in combinatie met de poes-handschoen. formaat:22 cm. ..
Nieuw! Panjoo, de haas handpop. Altijd een leuk cadeau Panjoo,de haas handpop!.Kinderen vinden poppenkastspelen heel gezellig en zij leven zich helemaal in! Beleduc is een producent die van oorspong komt uit de branche 'kinderdagverblijven'. Daarom zijn alle producten ook zeer goed getest op deze doelgroep. Een succesreeks is de uitgebreide collectie speelhandschoenen. Deze handschoenen zijn goed voor uren speelplezier en zeer goed voor de communicatie met de kinderen. De handschoenen zijn ook goed te gebruiken tijdens het voorlezen van kinderboeken. Stimuleert de passieve en acti..
Beleduc handpop poes om poppenkast te spelen.   Beleduc is een producent die van oorspong komt uit de branche 'kinderdagverblijven'. Daarom zijn alle producten ook zeer goed getest op deze doelgroep. Een succesreeks is de uitgebreide collectie speelhandschoenen. Deze handschoenen zijn goed voor uren speelplezier en zeer goed voor de communicatie met de kinderen. De handschoenen zijn ook goed te gebruiken tijdens het voorlezen van kinderboeken. Stimuleert de passieve en actieve taal. Door de beweging van de vingers gaan de pootjes bewegen.Leuk in combinatie met de han..