In deze categorie vindt u o.a. houten puzzels,houten knikkerbanen, houten vormenstoof,houten melktandendoosjes etc.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Houten blokkenstoof is een houten vormenstoof voor het oefenen van de motoriek.. Deze blokkenstoof bevat de elementaire vormen zoals vierkant, kubus,cylinder. Spelenderwijs oefenen de kinderen hun motoriek en zij vinden het leuk om de blokken door de gaten te stoppen. ..
Educatief puzzelboekje met het alfabet. De houten letters zijn uitneembaar.Houten boekje is een geliefd cadeau om te geven. Al spelenderwijs leren de kinderen het alfabet. ..
Liedjes van goud in een boekje van hout. Dit houten boekje is duurzaam en kinderen genieten van het samen zingen uit dit houten boekje. ..
Mooi, kwalitatief goed houten boekje. Dit houten boekje is onverslijtbaar en de kinderen vinden het erg leuk om de dieren van de boerderij te benoemen.Tekeningen gehard met speciale gepatenteerde uv-techniek. ..
Houten hamerbank hond. Stimuleert de motoriek om gericht te slaan. De ballen rollen langs een belletje en prikkelt om het weer te herhalen. Educatief verantwoord speelgoed. ..
Pintoy - mooie en degelijke houten knikkerbaan met auto's. de houten knikkerbaan staat voor veel speelplezier en is uitgevoerd in vrolijke kleuren. Vier houten auto's rollen snel de houten baan af. Afmeting: 43 cm hoog, 36,5 cm lang en 12 cm breed.   ..
Leuk houten tandendoosje Smiley. Het deksel is middels een houten schroefdraad verbonden met het doosje. De hoogte is 5 centimeter en de doorsnede 4,5 centimeter.   ..
Houten spel voor de fijne motoriek. Motorieklabyrint  staat op een houten onderbord met zuignappen. Ideaal om bijvoorbeeld op de kinderstoel vast te zetten. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. ..
Houten puzzel-boekje jaargetijden. Een leuke combinatie van een puzzel en een houten boekje, maar dan voor de prijs van één. ..
Houten sinterklaasboot , pakjesboot. Pakjesboot 12 van Sinterklaas is een houten boot van 28x16cm, heeft 1 Sinterklaas, Americo, 2 pieten en 6 kadoblokjes. De boot staat op wieltjes en heeft ook de funktie van vormenstoof. Sinterklaastijd voorbij dan kan uw kind met de boot spelen zonder de Sint met zijn Pieten. Slechts in beperkte oplage verkrijgbaar!   ..
Grote houten stempels. Deze dieren stempels zijn groot en gemakkelijk te hanteren! Allerlei mogelijkheden...randen laten stempelen of er omheen laten tekenen enz. Verschillende dieren: kikker,eend en lieveheersbeestje. Altijd handig om deze cadeautjes in huis te hebben. Op voorraad: 3 kikkers, 2 lieveheersbeestjes en 2 eenden. Afmeting:dia 4cm. ..