Solide degelijke houten hobbelpaarden van goede merken! De houten hobbelpaarden staan ook voor veilig hobbelen.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Het houten hobbelpaard van Pintoy staat voor duurzaam en veilig hobbelen.   Dit hobbelpaard van Pintoy is uitgevoerd in blank gelakt hout van de rubberboom. De beugel zorgt ervoor dat Uw kind er niet vanaf valt. Maar als Uw kind eenmaal oud genoeg is om er zelf op en af te klauteren is het beter de ring te verwijderen. Afmetingen: L: 73 x B: 30 x H: 52   leeftijdsindicatie vanaf 12 maanden. ..
Solide houten hobbelpaard van het merk Pintoy. Kinderen worden beschermd door de houten rugleuning. Zijn ze groot genoeg dan kan de rugleuning af van het houten hobbelpaard.   Dit hobbelpaard van Pintoy is uitgevoerd in blank gelakt hout van de rubberboom. Afgewerkt met een leuk zwart/rood detail. De beugel zorgt ervoor dat Uw kind er niet vanaf valt. Maar als Uw kind eenmaal oud genoeg is om er zelf op en af te klauteren is het beter de ring te verwijderen. Afmetingen: L: 73 x B: 30 x H: 52 Leeftijdsindicatie vanaf 12 maanden.   ..
I'M Toy Houten Hobbelschaap Deze I'M Toy Houten hobbelschaap heeft een afneembaar en uitwasbaar zacht lijfje. Is ook zonder stoffen lijfje te gebruiken. Voorzien van houten grepen zodat uw kind zich goed kan vasthouden aan het schaap. Zithoogte hobbelschaap : 23 cm Afmeting houten hobbel schaap I'm Toy : 48.5 x 29.5 x 43 cm Gratis verzenden binnen Nederland en België. ..