Spelletjes van hout

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bajo,houten vissspel is goed voor de motoriek en dit houten gezelschapsspel staat voor duurzaamheid en kwaliteit..  Met de houten  hengel probeert men de houten vissen te vangen. Nieuw product van dit kwaliteitsmerk; bestaande uit een hengel en 6 grote vissen.   ..
Leuke houten domino - boerderijdieren in handig bewaarblik.Leerzaam dit houten gezelschapsspel. 28-delig. ..
Leuke houten domino - dieren in handig bewaarblik. Leerzaam houten gezelsschapsspel. 28-delig. ..
Leuke houten domino - voertuigen in handig bewaarblik. Dit houten gezelschapsspel is een geliefd cadeau om te geven en te krijgen. Vooral als de kinderen van auto's houden. 28-delig. ..
Prachtige houten rallyspeed-autobaan met twee banen. Amuseer je met racen tegen je vrienden! Wie zal de snelste auto hebben? Geef vlug het startsein met de vlag! Inbegrepen:4 auto's en een vlag. Afmeting: 53x15x48 Leeftijdsindicatie: vanaf 24 maanden. ..
Houten ringwerpspel - Kikker Ringwerpspel - Kikker Na het ringwerpen staat deze kikker ook gezellig op de kast.   Afmeting 17 x 7 12 cm ..
Houten Ringwerpspel - Muis Ringwerpspel - Muis Gezelsschapsspel ring gooien met stukjes kaas over de staart van de muis.   Afmeting: 16x7x14 cm   ..
Gezelschapsspel solitair houten paddenstoel. Samen een spelletje spelen en wie maakt de laatste slag! Leeftijdsindicatie vanaf 4 jaar. ..
Houten treinpuzzel. Educatief materiaal. Uw kind leert niet alleen puzzelen maar ook spelenderwijs de aantallen en de daarbijhorende cijfers. U kunt u er ook rekensommetjes van maken. Afmeting: L 30 x B 23 x H 1 cm. ..
Houten kogelbaan gekleurd. inclusief 4 houten ballen. Afmeting: 31 cm. x 24 cm. x 5 cm. ..
Magneet dartbord draak. Darten is een leuke sport zeker met dit dartbord, aan twee kanten te gebruiken met verschillende afbeeldingen. U hangt hem gemakkelijk overal op. De pijltjes zijn veilig omdat ze voorzien zijn van magneten. Wordt geleverd in een mooie koker. Leeftijdsindicatie vanaf 8 jaar.  ..
Magneetdartbord aap. Veilig gooien met deze dartpijltjes voorzien van magneten. Het rubberen bord is aan twee kanten te gebruiken en u kunt het gemakkelijk overal ophangen. Na gebruik rolt u het op en stopt het in de mooie koker. leeftijdsindicatie vanaf 8 jaar...