Houten blokken om mooie en creatieve bouwwerken te maken. Het bouwen met deze duurzame houten blokken stimuleert de motoriek en het krijgen van inzicht in verhoudingen.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Kist met 55 houten megablokken van blank hout. Deze kist met erg mooie houten blokken is weer uit voorraad leverbaar! Dit product is erg mooi en degelijk. Afmeting kist:31cm x 46cm x 8cm De grootste blok is 14cm x 7cm x 3 1/2     ..
 Grote blank houten blokken voor grote bouwwerken. De Maxi Blokkenset van Simply for Kids is gemaakt van hout van de rubberboom. De maat van de blokken is groter dan de doorsnee blokken. Hierdoor zijn ze goed handelbaar voor kinderen. Leuk om grote bouwwerken zoals kastelen mee te bouwen maar de gebogen blokken lenen zich ook goed om met auto's of treinen onderdoor te rijden. En wat dacht U ervan als U de bogen omdraait? Dan kun je er een balans van maken! Mogeljkheden genoeg dus!   ..
Prachtige houten knikkerbaan die uw kind helemaal naar ziin/haar idee kan bouwen! Creativiteit en inzicht worden bevorderd tijdens het bouwen van deze houten knikkerbaan. Geschikt vanaf 4 jaar. 33-delig en knikkers. ..
Wonderworld dorp 3D domino. Educatief goed verantwoord speelgoed met meerdere mogelijkheden. Het kind kan plattegronden leggen en tevens is het een domino/puzzel. Het spel: zit t.o.v. elkaar en zet de blokken op zijn kant zodat de ander dit niet kan zien. Begin bij het middenstuk en probeer aan te sluiten. Wie heeft het eerste al zijn blokken op??? Leeftijdsindicatie: vanaf 3 jaar...
Wonderworld rainbow geluidsblokken. Educatief verantwoord speelgoed.De blokken uit de houten box en dit speelgoed heeft veel mogelijkheden. Het kind leert vormen van de blokken herkennen, geluiden, door de vensters kijkende ziet de wereld er anders uit  en het bouwen. U kunt ook  gehoorspelletjes doen:waar komt het geluid vandaan, hard/zacht enz. Aanrader voor dagverblijven en peuterspeelzalen. leeftijdsindicatie: vanaf 2 jaar. ..
Kinderen ontdekken veel met deze mooie blank houten blokken.Hoe hoog kan ik een toren bouwen zonder dat die omvalt? Hoe blijft mijn bouwwerk het beste in balans met deze houten blokken? Houten blokken horen bij de ontwikkeling van het kind. Aantal: 50 stuks in een zak. ..
Houten constructor kogelbaan van het merk Heros. De houten contructor kogelbaan prikkelt de creativiteit en vindingrijkheid van het kind. De houten kogelbaan bevordert de fijne motoriek en tevens bouwt uw kind een stoere houten kogelbaan. Educatief verantwoord speelgoed. leeftijd vanaf 4 jaar Aantal: 50 stuks. ..
Gekleurde houten blokken van het merk Heros. Onmisbaar bij de ontwikkeling van uw kind deze gekleurde houten bouwblokken. De gekleurde blokken dagen uit om torens te bouwen, bruggen enz. goed voor de motoriek en het zien van verhoudingen. Aantal: 50 stuks ..