In deze rubriek vindt u het houten speelgoed welke niet binnen één van de andere rubrieken van houten speelgoed past. Het zijn leuke houten verjaardagspresentjes.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Elastiekfiguur sprookje om samen met vriendjes de elastiekentwist te springen. Belangrijk is dan kinderen gaan bewegen en dat doen ze zeker met de "elastiekentwist." Leuk als een cadeautje bij een verjaardagsfeestje. Geschikt vanaf 4 jaar. ..
Nieuw! Houten bellenstok sprookje. Vrolijk gekleurde houten bellenstok. Voor kinderen is een houten muziekinstrument altijd een succes. Handig om meerdere van deze presentjes in huis te hebben voor onverwachte kinderfeestjes. Leeftijdsindicatie vanaf 3 jaar.   ..
Leuke houten boerin. De laatste exemplaren. Gratis verzending ..
Set van 4 houten brandweermannen met een lengte van 12 centimeter. 2 Houten brandweermannen hebben een walkie-talkie in hun hand. Daarnaast worden 2 bijlen en een megafoon bijgeleverd die in de hand van de brandweerman kunnen worden bevestigd. ..
Erg mooie en kwalitatief goede houten inleg puzzel. Dubbel leereffect; alle cijfers (0 tot en met 9) zitten individueel in een blank houten plankje. Hierdoor kan het puzzelen en het maken van getallen worden geoefend. ..
Erg leuke houten dieren voor EUR 0,75 per stuk. Het bestelde aantal wordt als assorti geleverd. Wij hebben nog maar enkele op voorraad. Gratis verzending ..
Houten droomspiraal. Voor het raam en bij een beetje wind gaat de houten spiraal draaien en krijgt men hele mooie kleuren te zien! Altijd een leuk presentje voor ieder kind! Afmeting:50 X 12 cm. ..
Massief beukenhouten indianenbijl. In het wereldje van de indianen hoort beslist de indianenbijl!  Afmeting: L 35 cm x B 16 cm x H 2 cm. Leeftijdsindicatie: van 3 tot 10 jaar. ..
Houten kalenderklok. Kinderen willen graag weten over hoeveel nachtjes er iets is en hoe zijn de dagen van de week enz. Door dit bord kunt u het zichtbaar maken en al spelende leren zij hier veel van. De dagen, de maanden, de seizoenen , de klok enz. staan allemaal op dit bord en is dus heel leerzaam. Educatief verantwoord speelgoed. Afmeting: 35 x35 cm. ..
Prachtige houten knikkerbaan die uw kind helemaal naar ziin/haar idee kan bouwen! Creativiteit en inzicht worden bevorderd tijdens het bouwen van deze houten knikkerbaan. Geschikt vanaf 4 jaar. 33-delig en knikkers. ..
Houten knoop-rijgplank dieren. Met deze plank kunnen de kinderen rijgen, knopen of strikken. Het dierenplankje wordt geleverd met veter. ..
Massief beukenhouten knikkerbaan. Prachtige baan met 7 gekleurde houten knikkers. Op het laatst rinkelt er een belletje. Afmeting:  L 54x B 12 x H 40 cm. Leeftijdsindicatie: vanaf 3 jaar tot 6 jaar. ..