Altijd een succes deze houten muziekdoosjes. Het houten muziekdoosje zet u voor uw baby op een veilige plaats neer  en voor het slapengaan zet u het muziekje aan.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Houten muziekdoos baby boy. Leuk als kraamcadeau deze ronddraaiende muisjes! Het mooie muziekje zorgt dat uw baby fijn kan gaan slapen. Afmeting: L x 11.5 x b 11.5 x h 7 cm. ..
Houten trekfiguur clown met xylofoon. Het houten trekfiguur is een leuk houten speeltje voor uw peuter. Wanneer het houten trekfiguurtje clown rijdt slaat hij op de xylofoon. Het daagt uit om te gaan kruipen of te lopen ..
Houten trekfiguur muis met trommel. Het houten trekfiguur is een leuk houten speeltje voor uw peuter. Wanneer het houten trekfiguurtje muis rijdt slaat hij op de trommel. Het daagt uit om te gaan kruipen of te lopen ..
Houten muziekdoos vervaardigd met vrolijke kleuren in het hout.   Muziekdoosje met 2 giraffen, wanneer het melodietje afspeelt dansen ze vrolijk in het rond, telkens weer. Merk: New Classic Toys Afmeting: 115 x 115 x 125 mm Leeftijd: 36M +   ..
Vrolijk gekleurde houten muziekdoos met zebra's.   Muziekdoosje met 2 zebra's, wanneer het melodietje afspeelt dansen ze vrolijk in het rond, telkens weer. Merk: New Classic Toys Afmeting: 115 x 115 x 125 mm Leeftijd: 36M +   ..
De muziekdoos is van hout en heeft vissen die ronddraaien. Muziekdoosje met 2 visjes in de vijver, wanneer het melodietje afspeelt dansen ze vrolijk in het rond, telkens weer.   Merk: New Classic Toys Afmeting: 115 x 115 x 70 mm Leeftijd: 36M +   ..