Leuk houten kraamcadeautjes  vindt u in deze rubriek.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Deze mooie houten blokkenkar / duwkar is weer volop uit voorraad leverbaar! Wonderworld - mooie houten blokkenkar / duwkar brandweer. Deze houten blokkenkar / duwkar wordt geleverd inclusief houten blokken. Kleintjes kunnen hier uitermate goed achter leren lopen, een uniek systeem zorgt ervoor dat hij niet te hard gaat. Als ze groter worden kan de blokkenkar / duwkar worden aangepast, zodat hij sneller gaat. Vanaf 1 jaar Afmeting: 39cm x 30cm hoogte duwstang; 42 cm kan gebracht worden naar 49 cm. Verzending van de houten blokkenkar / duwkar vindt gratis plaats b..
Houten blokkenstoof is een houten vormenstoof voor het oefenen van de motoriek.. Deze blokkenstoof bevat de elementaire vormen zoals vierkant, kubus,cylinder. Spelenderwijs oefenen de kinderen hun motoriek en zij vinden het leuk om de blokken door de gaten te stoppen. ..
Liedjes van goud in een boekje van hout. Dit houten boekje is duurzaam en kinderen genieten van het samen zingen uit dit houten boekje. ..
Mooi, kwalitatief goed houten boekje. Dit houten boekje is onverslijtbaar en de kinderen vinden het erg leuk om de dieren van de boerderij te benoemen.Tekeningen gehard met speciale gepatenteerde uv-techniek. ..
Houten hamerbank hond. Stimuleert de motoriek om gericht te slaan. De ballen rollen langs een belletje en prikkelt om het weer te herhalen. Educatief verantwoord speelgoed. ..
Leuk houten tandendoosje Smiley. Het deksel is middels een houten schroefdraad verbonden met het doosje. De hoogte is 5 centimeter en de doorsnede 4,5 centimeter.   ..
Houten muziekdoos baby boy. Leuk als kraamcadeau deze ronddraaiende muisjes! Het mooie muziekje zorgt dat uw baby fijn kan gaan slapen. Afmeting: L x 11.5 x b 11.5 x h 7 cm. ..
Nieuw! Houten ooievaar. Deze vrolijke ooievaar heeft zojuist de baby bezorgd! Met een trekveer om op te hangen. Deze  ooievaar heeft een roze doekje in de snavel! Leuk kraamkadootje. ..
Nieuw! Houten ooievaar. Deze vrolijke ooievaar heeft zojuist de baby bezorgd! Met een trekveer om op te hangen. Deze  ooievaar heeft een blauw doekje in de snavel! Leuk kraamkadootje.     ..
Leuk houten spaarpot eendje van beukenhout. Gemaakt van het mooie merk Hess, die staat voor duurzaamheid en kwaliteit. De spaarpot is afsluitbaar met bijgeleverd sleuteltje. Hoogte: 10 centimeter. ..
Bajo houten ringbord 0 - 10. Zo leert uw kind al spelenderwijs tellen met de houten ringen. Erg leerzaam, goed voor de fijne motoriek. Doordat de ringen aan een touw vastzitten hoeft u nooit meer naar de ringen te zoeken!! Ideaal voor in een wachtruimte of speelhoekje in winkel of restaurant. 43 cm lang, 8,5 cm breed en 14 cm hoog. ..
Vrolijke bij met windmolen. Deze vrolijk gekleurde bij hangt aan een veer die u overal kunt ophangen. ..