Houten babygym -wagenspanners - speenhouders

 Koop eens een houten babygym,wagenspanner of speenhouder. 

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Deze houten babygym is uit voorraad leverbaar! Houten babygym prinses; de nieuwe lijn van Hess. Deze houten babygym is vijf-voudig in hoogte verstelbaar. Wordt gratis verzonden in Nederland en België. ..
Hess houten babygym ridder. Deze houten babygym is in hoogte te verstellen en heeft allerlei belletjes met in het midden een houten ridder. Wordt gratis verzonden in Nederland en België. ..
Leuke wagenspanner met maan, sterren en zandman. Overigens ook te bevestigen aan bed of box. ..
Mooie houten wagenspanner met twee vrolijke muisjes met een stukje kaas tussenin. Afmeting: 48/5 cm.   ..
Hess - bonte wagenspanner Benny. De balletjes (bestaande uit 2 delen) maken een leuk geluid indien er aan getrokken wordt. Tevens zit er aan het poppetje "Benny" een belletje bevestigd. Maximale lengte: 55 centimeter. ..
Mooie houten wagenspanner met eenden en belletje; te bevestigen met 2 klippen. Van het mooie merk Peterskind.. Lengte: 39 centimeter. ..
Erg mooie houten speenketting voor uw kleine prinses. Lengte: 22 centimeter.  ..
Houten kliphanger vlinderfiguur met bijtring en belletje. Ideaal om te bevestigen aan kinderwagen of buggy of autostoeltje. Lengte: 23 centimeter.   ..
Babyclip met houten versiersels. De clip is oerdegelijk. Lengte: 35 cm ..
Oerdegelijk product. Lengte ketting is 35 cm. Graag bij uw bestelling aangeven of u een poppetje of een muis wilt hebben. ..