Betaalmogelijkheden

 

 

 

Betaalmogelijkheden.

Bambino Toys kent diverse mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

1) OVERBOEKING

U betaalt het verschuldigde bedrag door over te schrijven naar bankrekening IBAN: NL95 RABO 0130 7949 88 van Bambino Toys te Roosendaal. Let op: vergeet niet het ordernummer of besteld artikel te vermelden.

Bij betaling vanuit het buitenland:

IBANnummer: NL95RABO01307949 88

BIC: RABONL2U


2) iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Via Cardgate wordt u doorgelinkt naar uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.3) CREDIT CARD / MASTERCARD

U betaalt electronisch via PayPal of iDeal. In dit systeem geeft u uw creditcardgegevens in, waarna u de betaling kunt afronden. U hoeft hiervoor geen saldo aan te houden.

 

4) CONTANT BIJ AFHALEN

U betaalt contant bij het, op afspraak, afhalen van uw bestelling in Roosendaal

 

5) E-bon

E-bon is een generieke cadeaubon,  die online te bestellen en te besteden is. Leuk om te geven, maar zeker leuk om te krijgen. Een ideaal cadeau voor online shoppers!
 
Bambinotoys is acceptant van de E-bon. U kunt uw E-bon hier dus verzilveren!
 
Als u de unieke E-boncode invoert in het kortingscodeveld dan wordt de waarde van de E-bon direct verrekend met de bestelling in de winkelwagen. 
Als de waarde van de E-bon hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de E-bon afgeschreven. De restwaarde van de E-bon blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de E-bon lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kunt u één van de overige betaalopties van de webshop gebruiken om het restant te voldoen.